Lépjen velünk kapcsolatba

Fal 2001 - Szolgáltatásaink
Generál kivitelezés

Generál kivitelezés

A generál kivitelezéskor az építtető megbízza a kivitelezőt az építéssel. Ilyenkor a megbízónak semmilyen dolga nincs a munkálatokkal csak a kivitelező vezetőjével tartja a kapcsolatot. A generál kivitelező feladata az építés zökkenőmentes lebonyolítása. Az építőanyag ellátása, munkafolyamatok megszervezése és a minőségi követelmények betartása. Az építés befejezésével a generál kivitelező garanciával tartozik a megbízó felé, így a garanciális problémánál a kivitelező felelőssége a hiba kijavítása, orvoslása. A felelős műszaki vezetést minden esetben cégünk egyik alapítója végzi.

Felújítás

Felújítás

Ne tartson attól, hogy egy esetleges lakás, iroda, üzletfelújítás mennyi időt, energiát és szervezést igényel. Cégünk leegyszerűsíti ügyfeleink számára ezeket a műveleteket, hiszen több munkafolyamatot végzünk párhuzamosan, így rövid idő alatt szebbé tesszük megrendelőink otthonát, irodáját, üzletét.

Szobafestés és mázolás

Szobafestés és mázolás

A FAL 2001 Kft. komplex szolgáltatásokat nyújt a kültéri festés, szobafestés, lakásfelújítás, tapétázás, mázolás és egyéb felületmegújítás terén az Ön elképzeléseihez teljes mértékben igazodva. Profi szobafestő csapatunk felkészült, jól felszerelt, gyakorlott és alapos. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szobafestés vagy tapétázás során minél kisebb legyen a felfordulás az Ön otthonában, munkahelyén.

Asztalos munkák

Asztalos munkák

Mi úgy gondoljuk, hogy szebben be lehet rendezni egy lakást, iroda vagy üzlethelyiséget méretre gyártott egyedi bútorokkal. Mi ebben nyújtunk megoldást elérhető, hétköznapi ember pénztárcájához mért áron.

Villanyszerelés

Villanyszerelés

Cégünk teljes körű villanyszerelési megbízásokat vállal Budapest és Pest megye területén, magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Szolgáltatásaink közé tartozik az elektromos hálózat kialakítása, lakások, családi házak, közületek teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérő óra helyek kialakítása és mérőórateljesítmény bővítés.

Felelős műszaki vezető

Felelős műszaki vezető

Családi vállalkozásunk vállal felelős műszaki vezetést. Cégünk alapító tagja több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és a Magyar Építész Kamara névjegyzéki nyilvántartásában bejegyzett, mint FMV.

Bontási munkák

Bontási munkák

Csapatunk épületek, házak és lakások szakszerű bontását vállalja. Akár részleges bontást kézi erővel, vagy nagyobb épületek esetében gépi erővel. Szakavatott és rutinnal rendelkező csapattal dolgozunk és kérésére pontosabb tájékoztatást tudunk adni.

Balesetmegelőző csúszásgátlás, Jelöléstechnika

Balesetmegelőző csúszásgátlás, Jelöléstechnika

Egy ideális világban természetes a felelős gondolkodásmód. Nem lehet kérdés, hogy a biztonságos életteret, munkakörnyezetet mindenki számára biztosítják, mert ez nem luxus. Ez feltétele a hatékony munkavégzésnek, a nyugodt életnek. Szerencsére egyre többen vannak, akik ilyen módon gondolkodnak, és kiemelt figyelemmel kezelik ezt a kérdést.